Про участь у оперативних нарадах.

На виконання рішення регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій ХОДА від 28.01.2020 №1 керівництвом КНП «Міська студентська лікарня» Харківської міської ради проведено нараду з питань організації раннього виявлення захворювань на коронавірус 2019-nCoV та заходів по недопущенню можливих спалахів захворювань серед студентської спільноти.

У нараді взяли участь і фахівці ДУ «Харківський обласний лабораторний центр МОЗ України». З лікарями первинної ланки надання медичної допомоги обговорено питання епідеміології та клініки захворювань на новий коронавірус,  організації медичного спостереження за студентами, які прибувають з Китаю після канікул, профілактичних заходах в гуртожитках, використанні засобів індивідуального захисту та інфекційному контролі.

Також 29.01.2020 відбулася оперативна нарада з керівниками служб та  структурних підрозділів міжнародного аеропорту «Харків», на яку були запрошені фахівці нашого лабораторного центру. Обговорено задачі прикордонної, митної служб, санітарно-карантинного пункту, медичної та інших служб аеропорту щодо недопущення завезення і розповсюдження коронавірусу 2019-nCoV в Харківській області.