18 травня о 9 ранку у Маріїнському парку відбудеться ранкова руханка «Активуй реформу!» за участі Уляни Супрун

18 травня 2017 року о 9 ранку на території оглядового майданчику Маріїнського парку (м. Київ, вул. Грушевського, 7) відбудеться ранкова руханка «Активуй реформу!» за участі в. о. Міністра охорони здоров’я України доктора Уляни Супрун, представників Уряду України, команди МОЗ, КМДА та студентів київських вищих навчальних закладів.
Руханку проведуть Олена Дмитраш, Валерія Гудим і Олександра Грідасова – учасниці Олімпійських ігор, бронзові призерки Чемпіонату світу, призерки етапів Кубку світу і призерки Європейських ігор з художньої гімнастики. Спортсменки покажуть вправи з комплексу вправ Do like OLIMPIANS, який розробила призерка Олімпійських ігор Анна Бессонова.

Захід проводиться для привернення уваги громадськості до здорового способу життя, важливості медичної реформи, яка має стартувати вже в липні 2017 року, та ухвалення пакету законопроектів, необхідних для втілення реформи.

Уряд зареєстрував у Верховній Раді України законопроекти № 6327, 6328, 6329, 6347, що докорінно змінять систему охорони здоров’я в Україні. 18 травня очікуємо, що народні депутати включать до порядку денного розгляд цього пакету законопроектів, а до кінця сесії проголосують за їх ухвалення.

Ранкова зарядка проводиться за підтримки Міністерства охорони здоров’я України та Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України.

Запрошуємо долучитися всіх охочих!

За додатковою інформацією звертатися до Анни Цяцько +38 097 23 24 721 або annadoza@gmail.com.

Слідкуйте за реформою: https://www.facebook.com/supportmedreforminua/

Інформація з сайту МОЗ України.