2.1. М’ясо та м’ясні продукти. М’ясо та субпродукти тваринні (свіжі, охолоджені, морожені)

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин   В1 79,33
N-нітрозаміни 148,54
естрадіол 17 β 148,22
діетилстильбестрол 148,22
леткі жирні кислоти 23,39
Пестициди:
алдрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

гептахлор:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

γ-ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

трихлорфон 93,33
Мікробіологічні показники:
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми,

у т.ч. сальмонели

37,19
лістерії 37,19
Е.coli 37,19
залишкова кількість антибіотиків бактеріологічним методом:

— тетрацикліну;

— пеніциліну;

— стрептоміцину

 

 

111,98

111,98

111,98

Особливо небезпечні показники:
збудник сибірки:
— бактеріологічним методом 179,91
— ПЛР якісним методом 110,68
— ПЛР кількісним методом 241,45
збудник ботулізму:
— в реакції нейтралізації (ботулінічні токсини) 160,76
— ПЛР якісним методом 110,68
— ПЛР кількісним методом 241,45
Паразитологічні показники:
личинки гельмінтів 18,42
Радіологічні показники:
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05