2.3. Молоко та молочні продукти. Вироби кисломолочні. Йогурти та вироби сиркові

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин   В1 79,33
афлатоксин   М1 79,33
естрадіол 17 β 148,22
діетилстильбестрол 148,22
жир 22,92
кислотність 12,66
фосфатаза 14,26
Пестициди:  
алдрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

гептахлор:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

γ-ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

трихлорфон 93,33
Мікробіологічні показники:  
кількість молочно — кислих бактерій 42,55
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
золотистий стафілокок 37,19
плісеневі гриби та дріжджі 27.03
лістерії 37,19
залишкова кількість антибіотиків бактеріологічним методом:

— тетрацикліну;

— пеніциліну;

— стрептоміцину

 

 

111,98

111,98

111,98

визначення залишкової кількості антибіотиків методом  дельвотесту 25,01
мікроскопія кисло-молочних продуктів 8,67
Вірусологічні показники:  
ентеровіруси 109,25
ентеровіруси 110,68
аденовіруси 36,39
вірусний гепатит А 39,39
ротавіруси 39,39
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05