2.3. Молоко та молочні продукти. Сири. Сир м’який
Перелік інгредієнтів | Вартість дослідження, грн. (без ПДВ) |
Санітарно-хімічні показники: | |
мідь | 44,86 |
кадмій | 44,86 |
свинець | 44,86 |
цинк | 44,86 |
ртуть | 40,4 |
миш’як | 40,76 |
афлатоксин В1 | 79,33 |
афлатоксин М1 | 79,33 |
естрадіол 17 β | 148,22 |
діетилстильбестрол | 148,22 |
жир | 22,92 |
волога | 15,00 |
хлорид натрію | 16,65 |
Пестициди: | |
алдрин:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
гептахлор:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
ДДТ:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
γ-ГХЦГ:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
трихлорфон | 93,33 |
Мікробіологічні показники: | |
бактерії групи кишкової палички (БГКП) | 31,89 |
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели | 37,19 |
золотистий стафілокок | 37,19 |
лістерії | 37,19 |
залишкова кількість антибіотиків бактеріологічним методом:
— тетрацикліну; — пеніциліну; — стрептоміцину |
111,98 111,98 111,98 |
Вірусологічні показники: | |
ентеровіруси | 109,25 |
ентеровіруси | 110,68 |
аденовіруси | 36,39 |
вірусний гепатит А | 39,39 |
ротавіруси | 39,39 |
ГМО:
— ПЛР якісним методом — ПЛР кількісним методом |
110,68 241,45 |
Радіологічні показники: | |
137 цезій | 61,28 |
90 стронцій | 81,05 |