2.4. Риба та рибні продукти. Риба та інші продукти моря (свіжі, охолоджені, морожені)

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин В1 79,33
N-нітрозаміни 148,54
естрадіол 17 β 148,22
діетилстильбестрол 148,22
гістамін 59,86
показники свіжості 16,86
Пестициди:
алдрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

гептахлор:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

γ-ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

паратіон-метил 93,33
Мікробіологічні показники:
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
золотистий стафілокок 37,19
лістерії 37,19
сульфітредукуючі клострідії 37,19
плісеневі гриби та дріжджі 27.03
Вірусологічні показники:
вірусний гепатит А 39,39
ротавіруси 39,39
Особливо небезпечні показники:  
патогенні вібріони:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

збудник ботулізму:  
— в реакції нейтралізації (ботулінічні токсини) 160,76
— ПЛР якісним методом 110,68
— ПЛР кількісним методом 241,45
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Паразитологічні показники:
личинки гельмінтів

(у прісноводній рибі)

19,31
Радіологічні показники:
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05