2.4. Риба та рибні продукти. Риба солона та копчена

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин   В1 79,33
N-нітрозаміни 148,54
естрадіол 17 β 148,22
діетилстильбестрол 148,22
хлорид натрію 16,62
волога 15,00
гістамін 59,86
жир 22,92
Пестициди:  
алдрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

гептахлор:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

γ-ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

паратіон-метил 93,33
Мікробіологічні показники:  
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
золотистий стафілокок 37,19
лістерії 37,19
сульфітредукуючі клострідії 37,19
Вірусологічні показники  
вірусний гепатит А 39,39
ротавіруси 39,39
Особливо небезпечні показники:
патогенні вібріони:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

збудник ботулізму:

— в реакції нейтралізації (ботулінічні токсини)

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

160,76

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05