2.7. Плодоовочева продукція. Овочі, фрукти, ягоди, гриби (свіжі та свіжо-заморожені)
Перелік інгредієнтів | Вартість дослідження, грн. (без ПДВ) |
Санітарно-хімічні показники: | |
мідь | 44,86 |
кадмій | 44,86 |
свинець | 44,86 |
цинк | 44,86 |
ртуть | 40,4 |
миш’як | 40,76 |
патулін | 79,33 |
нітрати | 20,87 |
Пестициди: | |
ацетохлор | 121,65 |
бенсултап | 90,11 |
гліфосат | 76,94 |
бенлат | 100,18 |
метолахлор | 100,18 |
пропамокарб гідрохлорид | 100,18 |
полікарбацин | 100,18 |
ленацил | 88,54 |
ацетаміприд | 97,24 |
імідаклоприд | 97,24 |
фіпроніл | 97,24 |
пендиметалін | 103,16 |
альфа-циперметрин | 80,83 |
дельтаметрин:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
80,83 100,02 |
лямда-цигалотрин:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
80,83 100,02 |
фенвалерат | 80,83 |
перметрин | 80,83 |
циперметрин | 80,83 |
пропаргіт | 97,32 |
металаксил | 95,62 |
атразин | 83,88 |
семерон | 83,88 |
метрибузин | 83,88 |
прометрин | 83,88 |
хізалофопетіл | 90,85 |
тіофанат-метил | 95,86 |
діфеноконазол | 89,54 |
пенконазол | 89,54 |
пропіконазол | 89,54 |
тріадимефон | 89,54 |
трифлуралін | 94,58 |
диметоат:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
93,33 109,04 |
дихлофос | 93,33 |
діазинон | 93,33 |
малатіон:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
93,33 109,04 |
піриміфос-метил | 93,33 |
трихлорфон:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
93,33 109,04 |
хлорпірифос | 93,33 |
фенітротіон | 93,33 |
фозалон | 93,33 |
алдрин:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
ГХЦГ:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
гептахлор:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
ДДТ:
— методом тонкошарової хроматографії — методом газорідинної хроматографії |
82,25 103,74 |
Мікробіологічні показники: | |
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) | 31,97 |
бактерії групи кишкової палички (БГКП) | 31,89 |
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели | 37,19 |
Bacillus cereus | 37,19 |
лістерії | 37,19 |
сульфітредукуючі клострідії | 37,19 |
плісеневі гриби та дріжджі | 27.03 |
Вірусологічні показники | |
ентеровіруси | 109,25 |
ентеровіруси | 110,68 |
аденовіруси | 36,39 |
вірусний гепатит А | 39,39 |
ротавіруси | 39,39 |
ГМО:
— ПЛР якісним методом — ПЛР кількісним методом |
110,68 241,45 |
Паразитологічні показники: | |
яйця та личинки гельмінтів | 23,16 |
цисти та ооцисти кишкових найпростіших | 23,16 |
Радіологічні показники: | |
137 цезій | 61,28 |
90 стронцій | 81,05 |