2.7. Плодоовочева продукція. Овочі, фрукти та ягоди сушені

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
патулін 79,33
нітрати 20,87
Пестициди:
ацетохлор 121,65
бенсултап 90,11
гліфосат 76,94
бенлат 100,18
метолахлор 100,18
пропамокарб гідрохлорид 100,18
полікарбацин 100,18
ленацил 88,54
ацетаміприд 97,24
імідаклоприд 97,24
фіпроніл 97,24
пендиметалін 103,16
альфа-циперметрин 80,83
дельтаметрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

80,83

100,02

лямда-цигалотрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

80,83

100,02

фенвалерат 80,83
перметрин 80,83
циперметрин 80,83
пропаргіт 97,32
металаксил 95,62
атразин 83,88
семерон 83,88
метрибузин 83,88
прометрин 83,88
хізалофопетіл 90,85
тіофанат-метил 95,86
діфеноконазол 89,54
пенконазол 89,54
пропіконазол 89,54
тріадимефон 89,54
трифлуралін 94,58
диметоат:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

малатіон:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

дихлофос 93,33
діазинон 93,33
піриміфос-метил 93,33
трихлорфон:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

хлорпірифос 93,33
фенітротіон 93,33
фозалон 93,33
алдрин:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

гептахлор:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

Мікробіологічні показники:
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
Bacillus cereus 37,19
сульфітредукуючі клострідії 37,19
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
лістерії 37,19
плісеневі гриби та дріжджі 27.03
Вірусологічні показники
ентеровіруси 109,25
ентеровіруси 110,68
аденовіруси 36,39
вірусний гепатит А 39,39
ротавіруси 39,39
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

 

241,45

Радіологічні показники:
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05