2.8. Жирові продукти. Жири рослинні

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин   В1 79,33
зеараленон 79,33
кислотне число 23,16
перекисне число 20,06
показник заломлення 12,97
залізо 48,36
число омилення 49,89
кількість неомилених речовин 42,87

 

наявності мила 9,91
Пестициди:  
імідаклоприд 97,24
тебуконазол 89,54
диметоат:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

малатіон:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

Мікробіологічні показники:  
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
золотистий стафілокок 37,19
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
плісеневі гриби та дріжджі 27.03
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05