2.8. Жирові продукти. Майонез

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
волога 15,00
жир 13,4
кислотність 12,66
Пестициди:  
імідаклоприд 97,24
тебуконазол 89,54
диметоат:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

малатіон:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

93,33

109,04

ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

Мікробіологічні показники:  
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
золотистий стафілокок 37,19
плісеневі гриби та дріжджі 27.03
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05