2.10. Консерви. Консерви м’ясні та м’ясо-рослинні

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин   В1 79,33
N-нітрозаміни 148,54
естрадіол 17 β 148,22
діетилстильбестрол 148,22
олово 48,58
загальний фосфор 49,57
хлорид натрію 16,65
нітрит натрію 59,13
волога 15,00
крохмаль 41,43
Пестициди:  
імідаклоприд 97,24
тебуконазол 89,54
диметоат 93,33
діазинон 93,33
піриміфос-метил 93,33
ГХЦГ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

гептахлор:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

ДДТ:

—    методом тонкошарової хроматографії

—    методом газорідинної хроматографії

 

82,25

103,74

Мікробіологічні показники:  
визначення промислової стерильності консервованої продукції 121,25
бактеріологічні дослідження консервованої продукції для виявлення причин псування 161,95
Особливо небезпечні показники:
збудник ботулізму:

— в реакції нейтралізації (ботулінічні токсини)

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

160,76

110,68

241,45

ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05