2.11. Вироби кулінарні та напів-фабрикати. Вироби кулінарні та напівфабрикати з рубленого м’яса

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
вміст хліба 34,51
ефективність термообробки 25,54
крохмаль 41,43
мідь 44,86
кадмій 44,86
свинець 44,86
цинк 44,86
ртуть 40,4
миш’як 40,76
афлатоксин   В1 79,33
естрадіол 17 β 148,22
діетилстильбестрол 148,22
волога 15,00
натрій хлористий 16,65
Мікробіологічні показники:  
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
золотистий стафілокок 37,19
лістерії 37,19
бактерії роду Proteus 37,19
Вірусологічні показники  
вірусний гепатит А 39,39
ротавіруси 39,39
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05