2.12. Блюда готові

Перелік інгредієнтів Вартість дослідження, грн. (без ПДВ)
Санітарно-хімічні показники:  
жир 13,4
білок 47,99
калорійність 44,31
вітамін С 19,68
Мікробіологічні показники:  
мезофільні аеробні та факультативно-анаеробні мікроорганізми (МАФАМ) 31,97
бактерії   групи кишкової палички  (БГКП) 31,89
патогенні мікроорганізми у т.ч. сальмонели 37,19
золотистий стафілокок 37,19
бактерії роду Proteus 37,19
E.coli 37,19
плісеневі гриби та дріжджі 27.03
Bacillus cereus 37,19
сульфітредукуючі клострідії 37,19
ГМО:

— ПЛР якісним методом

— ПЛР кількісним методом

 

110,68

241,45

Радіологічні показники:  
137 цезій 61,28
90 стронцій 81,05