Відкрито прийом заявок на участь у програмі підготовки з польової епідеміології в Україні

Центр громадського здоров’я оголосив про прийом заявок на участь у першій когорті резидентів програми підготовки з польової епідеміології в Україні.

До участі в програмі запрошуються практикуючі епідеміологи, лікарі загальної гігієни, працівники бактеріологічних, вірусологічних, санітарно-гігієнічних лабораторій, епідеміологи в оборонній галузі, ветеринарії. Очікується, що заняття розпочнуться 16-го квітня 2018 року в Києві.

До 1-ї когорти програми підготовки з польової епідеміології буде зараховано 15 учасників віком до 45 років. Загальна тривалість програми – 2 роки. Участь у програмі є безкоштовною та покривається за рахунок організаторів програми.

Необхідні вимоги участі у програмі, процедури подання заявки та відбору кандидатів можна знайти в документі за посиланням.

Якщо ви бажаєте взяти участь у програмі, заповнену заявку разом з резюме і рекомендаційним листом потрібно подати на адресу fetp@phc.org.ua до 16 березня 2018 року включно.

Для уточнення інформації щодо участі в програмі можна писати запитання на адресу fetp@phc.org.ua до 5 березня 2018 року включно.

Також 5 березня планується проведення вебінару, про що буде повідомлено на сайті Центру громадського здоров’я додатково, на якому організатори представлять детальний опис програми та відповіді на запитання.

Інформація з сайту Центру громадського здоров’я МОЗ України