Визначено переможця конкурсу на посаду генерального директора ДП «Електронне здоров’я»

Ним став Денис Мацуй, який має понад 11 років досвіду у сфері інтернет-технологій, стратегічного планування та управління.

«Важливо, що наша команда поповнюється людьми, які мають успішний досвід у бізнесі і готові працювати на державу. У конкурсі на посаду керівника «Електронного здоров’я» змагалось багато сильних кандидатів, тому вибір був непростим. Ми раді, що державна служба приваблює талановитих, досвідчених, прогресивних управлінців. Переможець конкурсу має багатий досвід, розуміння реформи і бачення розвитку електронної системи. Водночас, переможець має розуміти велику відповідальність, яка на нього покладена, адже впровадження електронної системи охорони здоров’я  – один із пріоритетних напрямків реформи на найближчі два роки», – говорить заступник міністра охорони здоров’я Павло Ковтонюк.

Переможець конкурсу Денис Мацуй має велику експертизу у сфері створення та впровадження складних ІТ-проектів, підборі бізнес-моделей у юридичних, фінансових, та операційних питаннях. Крім власне досвіду у сфері інтенет-технологій, Денис Мацуй є спеціалістом в організаційному менеджменті, стратегічному плануванні та управлінні, веденні проектів, запуску нових продуктів та послуг. До 2017 року він був директором з маркетингу та комерційним директором компанії «OpsWay», що працює на глобальному ринку.

На посаді генерального директора «Електронного здоров’я» Денис Мацуй буде розвивати систему eHealth, налагоджувати комунікацію та співпрацювати з державними органами (зокрема – МОЗ та НСЗУ), розробниками системи та представниками МІСів, міжнародними експертами, представниками громадських організації та ЗМІ.
Нагадаємо, що ДП «Електронне здоров’я» буде займатися подальшою розробкою та впровадженням електронної системи охорони здоров’я eHealth — одного з найважливіших елементів реформи фінансування системи охорони здоров’я.

Інформація з сайту МОЗ України