Оголошення на участь у курсі «Основи громадського здоров’я»

Центр громадського здоров’я МОЗ України спільно з проектом USAID «Реформа ВІЛ-послуг у дії» та Тренінговим центром сімейної медицини Національного медичного університету ім. О. Богомольця оголошують конкурс на участь у курсі тематичного удосконалення «Сучасні аспекти громадського здоров’я».

Курс складається з чотирьох модулів:

  • МОДУЛЬ I.  ВСТУП ДО ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я, А ТАКОЖ СИСТЕМ, ПОЛІТИКИ, ЕТИКИ, УПРАВЛІННЯ ТА ЛІДЕРСТВА У ГАЛУЗІ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я – 16-20 квітня 2018 року
  • МОДУЛЬ ІІ: ЕПІДЕМІОЛОГІЯ ТА БІОСТАТИСТИКА ДЛЯ ФАХІВЦІВ У СФЕРІ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я – 23-27 квітня 2018 року
  • МОДУЛЬ III: МОНІТОРИНГ І ОЦІНКА, ЯКІСТЬ ДАНИХ, ВИКОРИСТАННЯ ДАНИХ ТА ІНФОРМАЦІЯ В ГАЛУЗІ ГРОМАДСЬКОГО ЗДОРОВ’Я – 21-25 травня 2018 року
  • МОДУЛЬ IV: ПЛАНУВАННЯ ПРОГРАМИ, ЇЇ РЕАЛІЗАЦІЯ ТА ОЦІНКА – 29 травня – 1 червня 2018 року

До участі у курсі запрошуються фахівці, які вже працюють у сфері громадського здоров’я та/або залучені до розбудови систем громадського здоров’я на регіональному рівні, управлінці в сфері охорони здоров’я та інші представники зацікавлених сторін.

За результатами проходження курсу учасники отримають відповідні сертифікати, а учасники-лікарі також Посвідчення про успішне проходження циклу тематичного удосконалення державного зразку МОЗ України.

Участь у курсі є безкоштовною. Всі витрати, пов’язані з проїздом учасників (автобус та поїзд не вище купе), проживання та харчування учасників забезпечуються організаторами.

Для участі в конкурсі просимо до 30 березня 2018 року надіслати на електронну адресуo.nikulyna@phc.org.ua таку інформацію:

  1. Заповнену анкету учасника та мотиваційний лист (Додаток 1)
  2. Резюме

 

Інформація з сайту Центру громадського здоров’я МОЗ України