Третій щорічний регіональний науковий симпозіум в рамках концепції «Єдине здоров’я»

З 16 квітня 2018 року у м. Києві за підтримки Програми зменшення біологічної загрози (ПЗБЗ) в Україні розпочав роботу Третій щорічний регіональний науковий симпозіум в рамках концепції «Єдине здоров’я», в якому приймають участь представники державної установи «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України».

На симпозіумі зібралися представники більш ніж десяти країн та 83 установ України, включаючи науково-дослідні інститути, обласні лабораторні центри медичні вузи, медичні академії післядипломної освіти, ветеринарні та аграрні вузи та заклади охорони здоров’я.

На семінарі 52 дослідники представлять свої роботи під час усних презентацій та ще 44 учасники – на паралельних сесіях, крім того щодня буде представлено більше 300 постерних доповідей.

У перші чотири дні Симпозіуму проходитиме перший щорічний Форум з питань формування політики в рамках концепції «Єдине здоров’я». Мета цього Форуму – зібрати спеціалістів, зацікавлених у питаннях державної політики, що постають у медицині, ветеринарії та науково-освітній сфері.