Відкриття меморіальної дошки Т. Матосьян

24 червня в  Вовчанській міжрайоннійфілії  пройшли заходи по відкриттю меморіальної дошки світлої пам’яті почесному громадянину Вовчанського району, депутату районної ради V скликання, колишньому державному санітарному лікарю Вовчанського району Матосьян Тамари Григорівни. За роки самовідданої праці Т.Г.Матосьян багато зробила для збереження та зміцнення здоров’я населення, забезпечення належного санітарного та епідемічного благополуччя на території району.

Пам’ятну дошку було встановлено за ініціативою благодійної організації «Благодійний фонд «Усі разом», голова фонду Рибалко А.Я. на будівлі філії яку в свій час вона побудувала.

У заході взяли участь керівництво фонду, керівники підприємств району, колектив філії,колишні співробітники Т.Г. Матосьян. На заході була присутня донька Ганна Голієнко з родиною.

Зі словами вдячності та подяки до присутніх на заході звернулися заступник голови Вовчанської районної ради Ольга Камінська, голова благодійного фонду Андрій Рибалко, директор тепломережі району Яким Романцов, завідувач Вовчанськоїміжрайонної філії  Євгенія Фадєєва, директор ЗАТ «Вовчанський комбінат хлібопродуктів» Микола Бабічев,донька Ганна Голієнко та інші.

 

.Безымянный

Безымянный1

 

Безымянный2

Безымянный3