Всесвітній тиждень імунізації в Богодухівській громаді

В третій день проведення Всесвітнього тижня імунізації фахівцями державної установи “Харківський обласний центр контролю та профілактики хвороб Міністерства охорони здоров’я України” разом із завідувачем Краснокутської філії здійснено виїзд в Богодухівський район на спеціально обладнаному для проведення вакцинацій автобусі з логотипами Всесвітньої організації охорони здоров’я та Міністерства охорони здоров’я України.

Метою заходу стала популяризації вакцинації серед населення, проведення комунікаційних заходів з представниками місцевої адміністрації та медичними працівниками.

В рамках заходу проведено зустрічі з начальником відділу освіти та охорони здоров’я Богодухівської райдержадміністрації Вікторією ЛУКАШКОВОЮ, директором КНП «ЦПМСД Богодухівської міської ради» Віталієм ПРОШУТЯ, заступником Богодухівського міського голови Оксаною СИЗОНЕНКО  та їх колективами. Під час зустрічей обговорені проблемні питання, пріоритетні напрямки роботи та першочергові завдання імунопрофілактики. Працівники адміністрацій та ЦПМСД отримали інформаційні матеріали з вакцинації.

Також, фахівцями Центру проведена інформаційно-роз’яснювальна робота серед населення Богодухівського району. Проведені бесіди з мешканцями, зокрема батьками, щодо важливості вакцинації та дотримання Календаря щеплень, роздані інформаційні буклети з питань імунізації.

Під час заходу в.о. завідувача відділення імунопрофілактики Максимом ФОКІНИМ надано інтерв’ю до районної газети «Маяк».