Вшануємо пам’ять

4 червня 2021 року після довготривалої хвороби пішла з життя завідувачка санітарно-гігієнічної лабораторії відділу епідеміологічного нагляду (спостереження) та профілактики неінфекційних захворювань  ДУ «Харківський ОЛЦ МОЗ України» Звєрєва Любов Вікторівна.

Звєрєва Л.В. пропрацювала в санепідслужбі 30 років.

В 1991 році одразу після закінчення університету була прийнята на посаду лікаря–лаборанта–гігієніста до лабораторії санітарно-гігієнічного відділу Харківської обласної санітарно-епідеміологічної станції, а у 2005 році – була переведена на посаду завідувача санітарно-гігієнічної лабораторії, де працювала по теперішній час.

Звєрєва Л.В. змогла створити лабораторію, яка виконує свої професійні функції та функції організаційно-методичного центру по дослідженню харчових продуктів та факторів навколишнього середовища на високому професійному рівні.

Колектив ДУ «Харківський ОЛЦ МОЗ України» сумує через втрату Любові Вікторівни Звєрєвої та висловлює глибоке співчуття рідним та близьким у зв’язку з непоправною втратою.

Любов Вікторівна назавжди залишиться для всіх нас чуйною та щирою людиною. Світла пам’ять про неї назавжди збережеться у наших серцях.