Змінені дати складання єдиного державного кваліфікаційного іспиту та іспиту «Крок»

Міністерство охорони здоров’я внесло зміни до Графіка проведення єдиного державного кваліфікаційного іспиту для здобувачів ступеня вищої освіти «магістр» та тестових екзаменів ліцензійних інтегрованих іспитів для здобувачів освітньо-кваліфікаційного рівня бакалавр і молодший спеціаліст галузі знань 22 «Охорона здоров’я» у 2022 р.

Перенесені терміни повторного складання іспитів «Крок 3» та «Крок 2» на червень 2022 р. Перший етап єдиного державного кваліфікаційного іспиту для спеціальності «Фармація, промислова фармація» відбудеться 20 вересня, а для здобувачів заочної форми навчання — 21 вересня поточного року (інтегрований тестовий іспит «Крок 1» та іспит з англійської мови професійного спрямування; для здобувачів спеціалізації «Промислова фармація» — апробація іспиту).

Українці, які навчаються на спеціальностях «Медицина», «Медична психологія», «Педіатрія», перший етап єдиного державного кваліфікаційного іспиту складатимуть 27–28 вересня. Для іноземних здобувачів спеціальності «Медицина» — 4–5 жовтня (інтегрований тестовий іспит «Крок 1» та іспит з англійської мови професійного спрямування).

Повторне складання першого етапу єдиного державного кваліфікаційного іспиту для українських та іноземних здобувачів, у тому числі для іноземних здобувачів, які розпочали навчання у закладі вищої освіти до 01.03.2019 р. за спеціальностями «Медицина», «Медична психологія», «Педіатрія», «Стоматологія», «Фармація, промислова фармація» відбуватиметься із жовтня 2022 р.

Інформація з сайту МОЗ України