Взаємодія Парламенту, Уряду України та міжнародних партнерів дають оптимізм на відбудову медичної системи України

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук, міністр охорони здоров’я України Віктор Ляшко та Керівник Апарату Верховної Ради України зустрілися з представниками глобальної гуманітарної організації International Medical Corps.

Учасники зустрічі обговорили питання належного функціонування системи охорони здоров’я України в умовах повномасштабного вторгнення рф, відбудову зруйнованих лікарень, розбудову системи психологічної допомоги в Україні.

Руслан Стефанчук подякував членам організації за візит до України та бажання допомогти та запевнив, що будь-які питання, які потребуватимуть рішення Парламенту, будуть проголосовані.

Взаємодія Парламенту, Уряду України та міжнародних партнерів в цих питаннях дають оптимізм на відбудову України та медичної системи зокрема.

Довідково. International Medical Corps — це глобальна некомерційна організація, яка займається порятунком життя та полегшенням страждань шляхом надання медичної й гуманітарної допомоги, а також запуском програм навчання та розвитку охорони здоров’я тим, хто постраждав від катастрофи, хвороби чи військового конфлікту.

Інформація з сайту МОЗ України