Про участь у семінарі-тренінгу.

За підтримки Агентства Зменшення Загрози (АЗЗ) США згідно з угодою про реалізацію Програми Зменшення Біологічної Загрози (ПЗБЗ) в Україні, 12-13 листопада  2018 року компанією «Блек енд Вітч» у рамках концепції «Єдине здоров’я» організовано у м. Харкові тематичний тренінг «Написання грантових заявок».

Тренінг провів міжнародний експерт, професор Сергій Михайловський (Великобританія).

У заході прийняли участь представники ДУ «Харківський обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України», Харківського національного медичного університету, ДУ «Інститут експериментальної і клінічної ветеринарної медицини».

У ході тренінгу обговорені питання щодо написання успішних грантових заявок, пошуку міжнародних джерел фінансування наукової та дослідницької роботи, підходів до експертної оцінки грантових заявок.

Учасниками тренінгу підготовлено проекти індивідуальних та колективних заявок для участі у міжнародних конкурсах на отримання грандів для своєї дослідницької роботи. З кожним учасником експертом проф. С. Михайловським  обговорено представлені проекти та надано практичні рекомендації щодо їх покращення.

Всі учасники тренінгу отримали сертифікати.