Харчові продукти
№ з/п | Найменування робіт (послуг) | Вартість без ПДВ (грн) | Вартість з ПДВ (грн) |
411 | Алкогольні напої. Визначення приведеного, загального екстракту гравіметричним методом | 51,28 | 61,54 |
412 | Алкогольні напої. Визначення летких кислот титрометричним методом | 191,42 | 229,70 |
413 | Алкогольні напої. Визначення кислот, що титруються, титрометричним методом | 116,38 | 139,66 |
414 | Алкогольні напої. Визначення альдегідів фотометричним методом | 138,30 | 165,96 |
415 | Алкогольні напої. Визначення метанолу фотометричним методом | 212,22 | 254,66 |
416 | Алкогольні напої. Визначення сивушних масел фотометричним методом | 210,08 | 252,10 |
417 | Алкогольні напої. Визначення складних ефірів фотометричним методом | 141,13 | 169,36 |
418 | Алкогольні напої. Визначення вмісту алкоголю без відгону | 70,61 | 84,73 |
419 | Алкогольні напої. Визначення вмісту алкоголю з відгоном | 202,43 | 242,92 |
420 | Алкогольні напої. Визначення вмісту сивушних масел | 92,22 | 110,66 |
421 | Алкогольні напої. Визначення вмісту метилового спирту | 276,98 | 332,38 |
422 | Безалкогольні напої. Визначення насиченості двоокисом вуглецю | 61,18 | 73,42 |
423 | Пиво. Визначення сухих речовин в початковому суслі | 236,86 | 284,23 |
424 | Пиво. Визначення колоьору | 168,24 | 201,89 |
425 | Визначення вмісту вітаміну С титрометричним методом в напоях | 97,89 | 117,47 |
426 | Визначення кофеїну фотометричним методом | 216,87 | 260,24 |
427 | Молоко та молокопродукти. Визначення нітратів напівкількісним методом | 165,80 | 198,96 |
428 | Молоко та молочні продукти. Визначення сахарози титрометричним методом | 175,52 | 210,62 |
429 | Молоко, молочні продукти. Визначення пероксідази | 85,16 | 102,19 |
430 | Молоко, молочні продукти. Визначення фосфатази | 136,25 | 163,50 |
431 | Молоко, молочні продукти. Визначення аміаку (якісна реакція) | 110,29 | 132,35 |
432 | Молоко, молочні продукти. Визначення водню пероксиду (якісна реакція) | 110,29 | 132,35 |
433 | Молоко, молочні продукти. Визначення соди (якісна реакціїя) | 110,29 | 132,35 |
434 | Молоко, молочні продукти. Визначення індексу розчинності | 77,08 | 92,50 |
435 | Молоко, молочні продукти. Визначення ступеня чистоти | 112,46 | 134,95 |
436 | Молоко. Визначення густини за допомогою ареометру | 70,61 | 84,73 |
437 | Визначення сухого знежиреного залишку в вершковому маслі | 257,70 | 309,24 |
438 | М’ясо, м’ясні продукти. Визначення вмісту хліба в кулінарних виробах | 137,56 | 165,07 |
439 | М’ясо, м’ясні продукти. Визначення ефективності термообробки | 156,85 | 188,22 |
440 | М’ясо, м’ясні продукти. Визначення крохмалю титрометричним методом | 235,04 | 282,05 |
441 | М’ясо, м’ясні продукти. Визначення летких жирних кислот титрометричним методом | 169,57 | 203,48 |
442 | М’ясо та м’ясні продукти. Визначення білку | 400,91 | 481,09 |
443 | Визначення фосфатази в ковбасних виробах | 347,58 | 417,10 |
444 | Визначення нітритів в ковбасних виробах | 246,10 | 295,32 |
445 | Риба, рибні продукти. Визначення показників свіжості: аміаку (якісний метод) | 109,29 | 131,15 |
446 | Риба, рибні продукти. Визначення показників свіжості: сірководню (якісний метод) | 109,29 | 131,15 |
447 | Риба та рибопродукти. Визначення термообробки | 131,37 | 157,64 |
448 | Визначення хлориду натрію титрометричним методом в харчових продуктах | 162,37 | 194,84 |
449 | Визначення загального фосфору фотометричним методом у виробах із м’яса | 240,06 | 288,07 |
450 | Визначення крохмалю в харчових продуктах | 220,49 | 264,59 |
451 | Жири та жирові продукти. Визначення кольоровості за шкалою стандартних розчинів йоду | 175,93 | 211,12 |
452 | Жири та жирові продукти. Визначення кислотного числа титрометричним методом | 119,85 | 143,82 |
453 | Жири та жирові продукти. Визначення пероксидного числа титрометричним методом | 145,86 | 175,03 |
454 | Жири та жирові продукти. Визначення йодного числа титрометричним методом | 131,60 | 157,92 |
455 | Жири та жирові продукти. Визначення відстою за вагою гравіметричним методом | 107,40 | 128,88 |
456 | Жири та жирові продукти. Визначення числа омилення титрометричним методом | 214,27 | 257,12 |
457 | Жири та жирові продукти. Визначення неомилених речовин гравіметричним методом | 241,07 | 289,28 |
458 | Жири та жирові продукти. Визначення показника заломлення за допомогою рефрактометра | 97,12 | 116,54 |
459 | Жири та жирові продукти. Визначення мила (якісна реакція) | 109,13 | 130,96 |
460 | Жири та жирові продукти. Визначення стійкості емульсій за допомогою центрифуги | 107,69 | 129,23 |
461 | Жири та жирові продукти. Визначення нежирових домішок гравіметричним методом | 195,43 | 234,52 |
462 | Борошно. Визначення сирої клейковини гравіаметричним методом | 155,61 | 186,73 |
463 | Макаронні вироби. Визначення масової частки лома гравіметричним методом | 64,14 | 76,97 |
464 | Макаронні вироби. Визначення масової частки крихти гравіметричним методом | 64,14 | 76,97 |
465 | Макаронні вироби. Визначення масової частки деформованих виробів гравіметричним методом | 42,75 | 51,30 |
466 | Мед. Визначення щавлевої кислоти титрометричним методом | 163,01 | 195,61 |
467 | Мед. Визначення діастазного числа фотометричним методом | 226,68 | 272,02 |
468 | Мед. Визначення оксиметилфурфуролу (якісна реакція) | 191,47 | 229,76 |
469 | Визначення пористості хліба | 87,39 | 104,87 |
470 | Визначення вологи або сухих речовин гравіметричним методом в харчових продуктах | 125,14 | 150,17 |
471 | Визначення водорозчинних сухих речовин рефрактометричним методом в харчових продуктах | 124,90 | 149,88 |
472 | Визначення водорозчинних екстрактивних речовин гравіметричним методом у чаї | 187,61 | 225,13 |
473 | Визначення редукуючих цукрів та загального цукру фотометричним методом в харчових продуктах | 359,95 | 431,94 |
474 | Визначення цукру методом гарячого титрування в харчових продуктах | 264,94 | 317,93 |
475 | Визначення цукру в кондитерських виробах і молочних консервах | 216,06 | 259,27 |
476 | Визначення жиру гравіметричним методом в харчових продуктах | 165,99 | 199,19 |
477 | Визначення жиру методом Сокслета в харчових продуктах | 325,18 | 390,22 |
478 | Визначення жиру рефрактометричним методом в харчових продуктах | 120,82 | 144,98 |
479 | Визначення жиру по Герберу у харчових продуктах | 189,05 | 226,86 |
480 | Визначення кислотності титрометричним методом у харчових продуктах | 106,65 | 127,98 |
481 | Визначення лужності титрометричним методом у харчових продуктах | 100,74 | 120,89 |
482 | Визначення загальної золи гравіметричним методом у харчових продуктах | 121,79 | 146,15 |
483 | Визначення золи, нерозчинної у 10% соляній кислоті гравіметричним методом у харчових продуктах | 180,22 | 216,26 |
484 | Визначення вмісту піску та мінеральних домішок гравіметричним методом у харчових продуктах | 156,94 | 188,33 |
485 | Визначення вмісту металомагнітних домішок гравіметричним методом у харчових продуктах | 156,14 | 187,37 |
486 | Визначення складових частин гравіметричним методом у харчових продуктах | 93,86 | 112,63 |
487 | Визначення консервантів фотометричним методом у харчових продуктах | 269,55 | 323,46 |
488 | Визначення бензойної кислоти у харчових продуктах | 188,95 | 226,74 |
489 | Визначення сорбінової кислоти у харчових продуктах | 188,95 | 226,74 |
490 | Визначення вмісту вільного, зв’язаного, загального сірчистого ангідриду титрометричним методом у харчових продуктах | 221,82 | 266,18 |
491 | Прянощі. Визначення ефірних масел методом відгону | 182,88 | 219,46 |
492 | Чай. Визначення сирої клітковини гравіметричним методом | 171,86 | 206,23 |
493 | Яєчні продукти. Визначення ефективності пастерізації | 197,08 | 236,50 |
494 | Визначення йодистого калію у харчових продуктах | 162,96 | 195,55 |
495 | Визначення органолептичних (сенсорних) показників у харчових продуктах | 46,93 | 56,32 |
496 | Розрахунок теоретичного та фактичного хімічного складу та калорійності готових страв | 88,80 | 106,56 |
497 | Визначення білку, амінного азоту за К’єльдалем в харчових продуктах | 265,56 | 318,67 |
498 | Визначення етилового спирту гравіметричним методом в харчових продуктах | 266,11 | 319,33 |
499 | Визначення рН потенціометричним методом у харчових продуктах | 82,31 | 98,77 |
500 | Визначення вмісту свинцю методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація кислотним способом) | 237,97 | 285,56 |
501 | Визначення вмісту кадмію методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація кислотним способом) | 237,97 | 285,56 |
502 | Визначення вмісту міді методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація кислотним способом) | 237,97 | 285,56 |
503 | Визначення вмісту цинку методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація кислотним способом) | 237,97 | 285,56 |
504 | Визначення вмісту свинцю методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація сухим способом) | 225,41 | 270,49 |
505 | Визначення вмісту кадмію методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація сухим способом) | 225,41 | 270,49 |
506 | Визначення вмісту міді методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація сухим способом) | 225,41 | 270,49 |
507 | Визначення вмісту цинку методом інверсійної вольтамперометрії у харчових продуктах (мінералізація сухим способом) | 225,41 | 270,49 |
508 | Визначення миш’яку фотометричним методом у харчових продуктах | 221,96 | 266,35 |
509 | Визначення вмісту кадмію в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація кислотним способом) | 231,40 | 277,68 |
510 | Визначення вмісту міді в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація кислотним способом) | 231,40 | 277,68 |
511 | Визначення вмісту свинцю в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація кислотним способом) | 231,40 | 277,68 |
512 | Визначення вмісту цинку в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація кислотним способом) | 231,40 | 277,68 |
513 | Визначення вмісту заліза в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація кислотним способом) | 231,40 | 277,68 |
514 | Визначення вмісту кадмію в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація сухим способом) | 219,24 | 263,09 |
515 | Визначення вмісту міді в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація сухим способом) | 219,24 | 263,09 |
516 | Визначення вмісту свинцю в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація сухим способом) | 219,24 | 263,09 |
517 | Визначення вмісту цинку в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація сухим способом) | 219,24 | 263,09 |
518 | Визначення вмісту заліза в харчових продуктах методом атомно-абсорбційної спектрометрії (мінералізація сухим способом) | 219,24 | 263,09 |
519 | Визначення вмісту миш’яку методом інверсійної вольтамперометриї в харчових продуктах | 284,06 | 340,87 |
520 | Визначення вмісту ртуті методом безполуменевої атомної абсорбції в харчових продуктах | 224,79 | 269,75 |
521 | Визначення заліза фотометричним методом у харчових продуктах | 258,93 | 310,72 |
522 | Визначення олова фотометричним методом у харчових продуктах | 265,72 | 318,86 |
523 | Визначення вмісту нітратів фотометричним методом в харчових продуктах | 284,01 | 340,81 |
524 | Визначення вмісту нітритів фотометричним методом в харчових продуктах | 284,01 | 340,81 |
525 | Визначення вмісту нітратів іонометричним методом в харчових продуктах | 128,02 | 153,62 |
526 | Визначення вмісту нітрозодиметиаміну та натрозодіетиламіну в продовольчій сировині та продуктах харчування | 346,07 | 415,28 |
527 | Визначення вмісту мікотоксину афлатоксин В1 методом тонкошарової хроматографії в продовольчий сировині та продуктах харчування | 387,92 | 465,50 |
528 | Визначення вмісту мікотоксину афлатоксин М1 методом тонкошарової хроматографії в продовольчий сировині та продуктах харчування | 387,92 | 465,50 |
529 | Визначення вмісту мікотоксину зеараленону методом тонкошарової хроматографії у продовольчий сировині та харчових продуктах | 353,83 | 424,60 |
530 | Визначення вмісту мікотоксину дезоксинівалеолу методом тонкошарової хроматографії в продовольчий сировині та продуктах харчуваня | 311,14 | 373,37 |
531 | Визначення вмісту Т-2 токсину методом газової хроматографії в продовольчій сировині та харчових продуктах | 394,93 | 473,92 |
532 | Визначення вмісту мікотоксину патуліну методом тонкошарової хроматографії у продовольчий сировині та харчових продуктах | 348,25 | 417,90 |
533 | Визначення вмісту гармонального препарату 17- естрадіол методом газової хроматографії в продовольчій сировині та харчових продуктах. | 502,04 | 602,45 |
534 | Визначення вмісту гармонального препарату диетилстильбестрол методом газової хроматографії в продовольчій сировині харчових продуктах | 402,97 | 483,56 |
535 | Визначення вмісту гістаміну фотометричним методом в рибопродуктах | 488,01 | 585,61 |