Пестициди та ядохімікати

№ з/п Найменування робіт (послуг) Вартість без ПДВ (грн) Вартість з ПДВ (грн)
536 Визначення вмісту залишкових кількостей пестициду ацетохлору (аценіту, харнесу, трофі, ацеталу) в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом газорідинної хроматографії (за одне дослідження одного показника) 493,42 592,10
537 Визначення вмісту залишкових кількостей пестициду ацетохлору (аценіту, харнесу, трофі, ацеталу) в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 520,48 624,58
538 Визначення вмісту залишкової кількості бенсултапу в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 525,90 631,08
539 Визначення вмісту залишкової кількості гліфосату в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 522,98 627,58
540 Визначення вмісту залишкових кількостей пестициду  2,4 Д  в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 504,75 605,70
541 Визначення вмісту залишкової кількості похідних карбамінової кислоти в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 553,02 663,62
542 Визначення вмісту залишкової кількості карбоксину в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 539,01 646,81
543 Визначення вмісту залишкової кількості похідних неонікотиноїдів в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 569,12 682,94
544 Визначення вмісту залишкової кількості похідних нітрофенолу в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 574,86 689,83
545 Визначення вмісту залишкової кількості синтетичних піретроїдів  в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом газорідинної  хроматографії (за одне дослідження одного показника) 323,08 387,70
546 Визначення вмісту залишкової кількості піретроїдів  в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 470,49 564,59
547 Визначення вмісту  залишкових кількостей пестицида ридоміл (металаксил) в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 622,80 747,36
548 Визначення залишкової кількості похідних сим-триазинів, триазинів в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 561,76 674,11
549 Визначення вмісту залишкової кількості тіофанат метілу  в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 590,90 709,08
550 Визначення вмісту залишкової кількості похідних триазолів в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 505,17 606,20
551 Визначення залишкової кількості фосфорорганічних пестицидів в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 483,08 579,70
552 Визначення вмісту залишкової кількості фосфорорганічних пестицидів в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом газоріднної хроматографії (за одне дослідження одного показника) 444,28 533,14
553 Визначення вмісту залишкових кількостей пестицида фюзилад в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 522,45 626,94
554 Визначення залишкової кількості хлорорганічних пестицидів  в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом тонкошарової хроматографії (за одне дослідження одного показника) 328,48 394,18
555 Визначення вмісту залишкової кількості хлорорганічних пестицидів в харчових продуктах та об’єктах навколишнього середовища методом газорідинної хроматографії (за одне дослідження одного показника) 481,54 577,85